Städföretag i Stockholm

TRS Totalt Rent Service är ett städföretag med lång erfarenhet av lokalvård och städning i Stockholm. Vi hjälper kunder med allt från större bygg- och kontorsstädningar till mindre städservice åt privatpersoner. 

Våra anställda har en gedigen erfarenhet inom städning och innehar utbildningar såsom PRYL, SRY, golvvård och fönsterputs från behöriga lärare i städbranschen.

Vi utför alltid kvalitetskontroll på våra städuppdrag och rapporterar eventuella skadegörande avvikelser. TRS har säkerhetsrutiner för nyckelhantering och samtliga anställda är kontrollerade i belastningsregistret.

Vi erbjuder behovsanpassad byggstädning, kontorsstädning, hemstädning och fönsterputs till företag, kommuner samt privatpersoner i Stockholm.

TRS Totalt Rent Service - Brenda Ovando

Varmt välkommen att anlita oss.
För TRS är inga uppgifter för stora eller för små.
Med vänlig hälsning
Brenda Ovando
VD/Städkoordinator

Varför välja TRS?

Hur vet man att TRS inte bara är ytterligare ett av dussinbolagen som städar halvdant och inte vet skillnaden på hur eller vad?

— Vi står för en kvalitet som de andra bolagen, både stora och små antingen inte kan eller vill göra.

Till exempel en dyr garderob i nöt, man får ej använda mikrofiberduk då den kommer att förstöra ytan. Rätt sorts städduk med vatten och grönsåpa i korrekt mängd gäller om man ska torka av en sådan möbel.

Att implementera detta i de anställda med utbildning, uppföljningar och utsållning i vilka som klarar av detta, kostar tid och pengar. Dessutom, för att allt ovan ska fungera så måste vi erbjuda sjyssta kontrakt och löner så att dessa anställda ska stanna kvar.

Många privatkunder och projektledare kommer till oss när de tröttnat på andra städföretag som misslyckats med kvaliteten och kommunikationen.

Hos oss stannar de vare sig det är privatpersoner eller större bolag.

Välkommen med din förfrågan!

Bra referenser

Genom hög servicenivå, kvalitet och flexibilitet visar vi att vi sätter kunden i centrum.

Vi är stolta över att kunna lämna goda referenser till dig som vill veta vad kunderna tycker om oss.

Referenser TRS har ordnad ekonomi

Kvalitet
TRS är ett städföretag dedikerat till att utföra kvalitetsarbete oavsett kvantitet. Vi har noggrant följt den tekniska utvecklingen inom städning, vilket bidragit till en kvalitetshöjning genom modernare utrustning och nya metoder.

Miljö
Vi strävar efter att utföra miljömedvetna städningar genom bl.a. användning av miljövänliga produkter och minimalt användande av starka kemikalier. 

Begär kostnadsfri offert

* Alla fält är obligatoriska. Vi återkommer så fort vi kan med mer information.